immo@zekerhuis.be
050 73 60 42
Vissersstraat 39b, 8340 MOERKERKE
Vredelaan 29, 8820 TORHOUT

Over ons

Christophe
Team Zekerhuis

 New in town! Immo Het Zekerhuis: voor de aankoop, verkoop of verhuring van je woning.
 

Ons verzekeringskantoor met vestigingen in Moerkerke en Torhout is sinds enkele jaren een gevestigde waarde. We merken dat ons cliënteel en de omgeving vragende partij zijn om naast onze service als verzekerings- en kredietmakelaar ook op ons beroep te doen als vastgoedmakelaar.
 
Immo Zekerhuis, zeker en nabij!
 
Aangenaam, mijn naam is Christophe. Als gedreven vastgoedmakelaar ben ik bijna 10 jaar thuis in de vastgoedwereld en super enthousiast om samen met jullie van start te gaan!

Samen met ons team van het Zekerhuis zijn wij jullie van dienst vanuit 2 kantoren in de dorpskernen. Het ene in de Vissersstraat in Moerkerke, het ander kantoor is gevestigd in de Vredelaan in Torhout.
Mattijs, Kenny, Wim en Michelle zijn mijn collega's die je met een hartelijke ontvangst verwelkomen of van dienst zijn via telefoon, mail of op bezoek!
 
Door de lokale verankering in de dorpskernen rond onze kantoren kunnen wij beroep doen op dat grote lokale netwerk om de eigendom van de verkoper aan de gepaste koper aan te bieden. We hebben een ruim cliënteel dat daarvoor als basis kan dienen.
 
Omdat we ‘nieuw’ zijn, bieden we tijdelijk onze lanceringsvoorwaarden bovenop onze gratis waardebepaling aan.  Bovendien mag je er door onze vastgoedexpertise zeker van zijn dat het dossier persoonlijk wordt opgevolgd, juridisch sluitend is en dat je een aanspreekpunt hebt 24/7.
 
Op die manier bieden we met Het Zekerhuis een totaaloplossing voor de aan- en verkoop, de financiering en de verzekering van je woning.

Bezoek ook onze algemene website www.zekerhuis.be waar we je laten kennismaken met de andere diensten waarmee we je kunnen helpen. 

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Tot binnenkort!
Team Zekerhuis

Wens je als eerste onze nieuwste panden in jouw mailbox te ontvangen?
Schrijf je dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-je-in-formulier in en wij brengen je op de hoogte van ons recentste aanbod dat voldoet aan je zoekcriteria.

Schrijf je in